Mala kikindska radionica

U našem gradu Kikindi, rodila se još jedna mala radionica, još jedna lepa ideja se polako pretače u delo. Gospođa Oličkov je ozbiljno namerila da se posveti ovom poslu, i kaže:

“Radila sam u Banci, dobila otkaz pre godinu i po kao tehnološki višak, kao diplomirani ekonomista i sa 25 godina staža . Deca se još školuju. Vaše savete je pronašla moja sestra, zajedno smo pravile sapune po Vašem receptu. Meni se ovaj posao zaista dopada, volela bih da mogu da ga radim i dalje i da mi pomogne da dopunimo kućni budzet, da živimo skromno ali pristojno.”

Nema se šta dodati, osim možda “Hrabrima i Bog pomaže”!

 

Dodato 23.7.12.

-Nekoliko novih slika sapuna koji su prošli testiranje u Zavodu za javno zravlje i koji su dobili svoje konačno pakovanje!

“Sapune koristimo i mi i neki širi krug prijatelja i rodjaka. Baš smo zadovoljni u ovom “projektu testiranja”. Meni je posebno zadovoljstvo to što njima perem i kosu i prepoznajem taj osećaj iz detinjstva, kada smo koristili domaće sapune koje je kuvala naša baba- kao da koža glave “prodiše”.

Sad ovi sapuni- cvetovi, imaju deklaraciju i ići će u javnu prodaju.” Za sada možete poručiti proizvode i raspitati se preko e-mail adrese dolickov@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: